CA Gen til Java migrering

CA Gen til Java kode migrering er Xacts  automatiserede migrerings tilbud  til virksomheder, der ønsker at modernisere deres gamle IT-systemer.

Migreringen er en 1:1 funktionel konvertering af CA Gen koden, hvor al forretningslogik er bevaret i det moderniserede Java miljø.

Den migrerede Java source kode har ingen afhængighed til CA Gen runtime og source koden er vedligeholdelsesvenlig, uden licenser og royalty-free.

Ny arkitektur

Server side

Java kan vælges som nyt udviklingssprog for CA Gen backend kode, der indeholder den komplekse forretningslogik:

  • Batch managers og procedure steps
  • Server managers og procedure steps
  • Action Block programmer

Disse CA Gen komponenter konverteres til Java kode der kan afvikles på Web servers, EJB servers etc. afhængig af den valgte target arkitektur.

Brugergrænseflader

Hvis brugergrænsefladen består af CA Gen GUI/Web klients så kan disse klienter migreres til en Web frontend implementeret i JavaScript/HTML. Xact tilbyder denne type migrering: CA Gen til JavaScript/HTML migrering

CA Gen 3270 kan også konverteres til Java klienter eller Web applikationer – eller alternativt kan de ny udvikles til det nye Java miljø.

Manuelt udviklede Java klienter behøver ikke at blive ændret i det nye miljø. Xact kan levere proxier og middleware, der gør at de virker sammen med den migrerede Java backend kode.

Xact kan levere en generisk Java Server manager som interface til Java backend programmerne.

Kontakt venligst Xact for yderligere information vedrørende løsningen for migrering af CA Gen til Java.