Velkommen til Xact

Hvad er Xact?
Xact Consulting A/S er et internationalt konsulenthus, der professionelt vejleder og hjælper virksomheder og organisationer med at få mest muligt ud af deres it-løsninger.

Hvad gør Xact?
Vi konverterer og moderniserer data og it-løsninger gennem skræddersyede, metodiske forløb og automatiserede processer, understøttet af vores højt specialiserede værktøjer og konsulenter.

Hvordan kan Xact hjælpe?
Vi er med ved bordet, når der skal diskuteres nye muligheder og vi hjælper, i alle faser, med at gennemføre de planlagte it-projekter på en sikker og bevidst måde. Vi kan være med til at bane vejen for nye forretningsmuligheder eller vi kan foreslå en bedre udnyttelse af dem, der er i forvejen.

Xact er specialister indenfor:

  • Program- og data konverteringer
  • Modernisering af it- miljøer og systemer
  • Software- udvikling, salg og implementering
  • Eksterne konsulentydelser

Kontakt os endelig, hvis du har brug for en uforpligtende dialog om data migrering, programkonvertering eller renovering af et givent it-system. Du er også velkommen, hvis du vil høre nærmere om vores kompetencer, vores værktøjer, vores erfaringer i al almindelighed eller have sparring i forbindelse med nye projekter. Vi kan også vejlede i forhold til software investeringer og tilbyder, udover vores interne konsulenter, også en bred vifte af eksterne konsulenter med skarpe profiler.