Xacts it-konsulenter er specialister der kan kommunikere

Xact tilbyder skarpe it-konsulenter med stor forretningsforståelse
Xacts it-konsulenter har gennem aktiv deltagelse i it-projekter oparbejdet en stor forretningsmæssig viden inden for en lang række brancher. En viden som er medvirkende til, at vi gerne påtager os det fulde ansvar for kunders projekter og opgaver, store som små. Mange af vores konsulenter har tillige ekspert viden inden for en lang række teknologier og vi påtager os ligeledes gerne ansvaret for de teknisk mere udfordrende opgaver.

Xacts konsulentafdeling sætter en ære i at matche vores bedste it-konsulenter med de rigtige opgaver i den rette virksomhed. Vi er meget opmærksomme på, at vores konsulenter har en dokumenteret erfaringsmæssig historik, så der ikke er tvivl om, hvor deres spidskompetencer ligger og hvor de har deres erfaringer fra. Vores it-konsulenter er eksperter inden for projekt- og forretningsledelse, teknisk assistance såsom arkitektur, implementeringer, programmering, databaseadministration, design, dokumentation, softwareudvikling, systemudvikling, test/test management, webudvikling og meget andet. Konsulenterne er klar til udfordringer på både kortere- og længerevarende projekter.

Xact konsulenter kan kommunikere
Xacts it-konsulenter er udvalgt ud fra deres faglige, sociale og kommunikative kompetencer. Vi mener, at det er altafgørende for et succesfuldt samarbejde, at vores konsulenter kan indgå i en produktiv sammenhæng med kundens egne it-medarbejdere for derved at tilføre opgaven størst mulig værdi. En klar, entydig og let forståelig kommunikation er væsentlig for et projekts samlede succes. Alle implicerede medarbejdere – interne som eksterne – skal vide, hvad der foregår, hvad der forventes og hvilke udfordringer de står overfor. Derfor er vi meget bevidste om vores konsulenters kommunikative evner – for kompetence og viden bliver kun værdifuld, hvis den kan formidles.