Xact sælger software vi kender

Software licenser er blot en del af helheden
Vi er af den overbevisning, at en licens til noget software ikke gør nogen forskel alene, men at det blot er en del af værktøjskassen, der understøtter og gør arbejdet med it nemmere. Derfor arbejder vi i software afdelingen tæt sammen med både moderniserings-, konverterings- og konsulentgruppen, så vi har helhedsperspektivet med, når vi skal komme med software anbefalinger til vores kunder. Vi sætter en ære i, at anbefale det rette værktøj og den rette licensmodel til den rette situation.

Vi forstår din forretning og hjælper med at optimere den
Vi samarbejder med vores kunder, og støtter dem i, at opnå de forretningsmæssige mål, de sætter sig. Vi ved, at det ind i mellem er noget, der tager tid og vi tilstræber derfor, at følges med vores kunder på hele rejsen. Vi efterlader ikke bare vores kunder med en kasse med software. Vi deltager aktivt i forbindelse med installation af software, konfigurering, uddannelse og mentoring. Det gode salg, set i vores øjne, inkluderer professionel, individuel rådgivning, samt individuelt tilpassede løsninger, der som udgangspunkt baserer sig på ”best practice” og egne erfaringer.

En blandet portefølje
Hos Xact har vi baseret vores software portefølje på vores erfaringer og den indeholder i dag både vores egne produkter, IBM produkter og andre samarbejdspartneres produkter. Det kan du læse mere om på siden om vores partnere. Vi udvikler og forhandler produkter som er gearet til virksomhedsbrug, da vi mener at professionelle it-folk fortjener professionelle værktøjer, der virker mest optimalt. Vi har valgt at koncentrere os primært om host problemstillinger i vores software udvalg (både store og små host systemer), men vi er altid klar til en dialog i forhold til relaterede områder.